Pootje geven

op .

Ik zit al een tijdje met een zere poot of twee en voor de baas begint te brommen moest ik er maar een naar laten kijken. Na eerst zelf wat foto's te hebben gemaakt eens met het andere voetje richting de röntgenbus voor een afdrukje. Op de zere plek die met het blote oog goed zichtbaar was een loden kogel gelegd om de plaats te bepalen. Iets in mij hadden toe al een sterkt vermoeden dat...

Nu moest deze foto een eventuele breuk zichtbaar maken maar gelukkig niets bijzonders te zien op de foto. Zelfs geen opmerking of ik jongstleden nog op jacht was geweest.

Nu deed het pootje toch nog aardig auw dus nog maar eens een poging gewaagd en er zou een echo gemaakt gaan worden, Echo? Zou per ongeluk toch niet... Ik kon de dokter bellen voor de uitslag. 

Uitslag: Bot kapot en scheef aangegroeid. ?? Vreemd dat ze dit niet op de foto gezien hadden. Vreemd dat ze dit zagen met de Echo. Vreemd dat mijn dokter dit antwoord niet vreemd vond. 

Ik bleef het vreemd vinden totdat... De rekening kwam, schijnbaar ben ik een zooitje witte jassen aan het sponsoren om ze de winter door te helpen.

Kort samengevat: Je geeft ze een poot en ze gebruiken je andere poot om je een poot uit te draaien.