Black-out

op .

Na vorige week wat meer uren gedraaid te hebben dan wenselijk was gebeurde gisteren weer iets aparts. Op de vraag van vrouwlief of ik mee wilden naar een optreden van Motel Westcoast zei ik zomaar ja. Vrouwlief was niet de enige die spontaan van de stoel rolde.

Dus op naar het ZINin theater in Nijverdal waar ik zowaar nog wat bekenden tegenkwam want het was al een tijdje terug dat ik in het Huis van Kultuur en te Duur was geweest.

In de zaal hing een leuk sfeertje met aardige spontane dames achter de bar zowel voor als op het podium. Maar waarvoor waren we ook alweer gekomen, voor de muziek dacht ik. En dat ik niet voor niets was meegegaan was wel te merken dat mijn dikke teen op de muziek op en neer ging. En voordat deze in beweging komt moeten er aardig wat zuivere noten vallen. Over noten gesproken, deze miste ik wel in de pauze, voor niets dus even in de startblokken gestaan.

Al met al toch geen spijt gehad dat ik even wat vrije tijd opgeofferd heb. Aanrader voor de liefhebbers van de Amerikaanse westkust muziek.  En speciaal voor Brenda, je hebt er een fan bij.