#raboshit laatste deel

op .

De rabo geeft een service waar je niet vrolijk van wordt. Zoals we al eerder hebben geschreven is er wat mis met de geldhappers. Voor diegene die nu de wenkbrauwen optrekt  dit is een automaat waarin je je zuurverdiende centen in kunt stoppen.

Het zou een automaat moefen zijn waarvan je zou verwachten dat het een en ander automatisch zou gaan. Welnu in Nijverdal kun je er automatisch vanuitgaan dat het niet werkt. Maar gelukkig is er nog de service van de rabobank, echter veroer dan een "hij doe het niet" strekt deze service niet.

De twitter juffies weten te melden dat er om veiligheidsredenen de medewerkers geen geld mogen verwerken. Kom op zeg, bij een bank geen geld verwerken.

Deze geldhappers was een ideetje van de bank, als het aan ons had gelegen zaten de dames nog aan de flessenpost. Als dat systeem een storing hadden lieten ze de bobo's daar een keertje blazen. Kan nog steeds, blazen kunnen ze als beste.

Nu zijn er natuurlijk wel oplossingen te bedenken, maar daar moet je wel voor openstaan en openstaan is net waar de rabo problemen mee heeft. Komt het vandaag niet komt het morgen wel, de rekeningen moeten toch betaald worden.

Vandaag de dag moeten we zelf maar alles regelen, veel via Internet.  Nu zijn er banken die voor datgene  de rabo bied veel minder geld vragen. Zelf denk ik aan  Knab, je kunt er geen geld via een automaat storten, dus dit is hetzelfde als bij de rabobank want die staat meestal op tilt als je het nodig bent.

Zoals ik al melde, er zijn oplossingen. Nu is het aan de geleerden van de rabo om te bekijken hoe ze hun service kunnen verbeteren.

Zaterdag was ik op de markt, niks verkocht kon niet mijn kassa had een storing. Om veiligheidsredenen konden we geen geld aannemen. Thuis gekomen kon ik het magazijn niet meer in dus maar niets gedaan. De techniek kan eenmaal kapot gaat niet? En hoevaak iets kapot gaat houden we niet bij, je zult eens aan het werk moeten. Komen de centen vandaag niet komen ze morgen wel. 

Misschien helpt het als we bij een rabostoring lekker van ons af tetteren, het helpt niets wat dat gaat te koste v an de 30% extra winst.

Uiteindelijk gaat het ze toch om onze centen.