Nijverdal aan de Regge

op .

Het gezever begint weer en de raad legt daarbij een luisterend oor. En waarom? Ze doen toch waar ze zelf zin in hebben want wie denk dat er echt geluisterd wordt komt er vanzelf achter dat het een en al gehuicheld is.

Vooral omdat het waterschap en landschap overijssel hierbij betrokken zijn. Een grotere stelletje belasting vretende figuren kun je binnen de Nederlandse grenzen nergens tegen komen op den haag na dan.

Natuurlijk komen ze met mooie praatjes net zoals bij de Veldkamp en kijk wat daar van over is gebleven nadat er iemand een gedichtje schreef over het puntdroad. Ze wisten niet hoe snel ze de zeilen moesten bijstellen te nadele van de bewoners zonder deze van de veranderingen op de hoogte te stellen. Nee ik zag het verkeerd en een knakker van het waterschap zou langs komen om het uit te leggen. Hij moet nog komen maar durft niet meer nadat hij vastgesteld had dat er wel heel veel gezwijnd is.

Bewoners laat je niets wijs maken, ons is ook wat belooft en als de boel eenmaal klaar is weten ze nergens meer van ook al staat het zwart wit op papier.

Wie denk echt dat een projectontwikkelaar naar de huidige bewoners kijkt. Het enige waaraan ze denken is hoe krijg ik zoveel mogelijk eurootjes binnen en liefst in combinatie met zoveel mogelijk subsidie opgebracht door de belastingbetalers. Al was het maar in de vorm van medewerking van het waterschap en het werkverschaffingsproject landschap overijssel.